Sport

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 14:00 - 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧 𝐖𝐨𝐦𝐞𝐧❜𝐬 𝐂𝐡𝐞𝐬𝐬 𝐂𝐡𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐬𝐡𝐢𝐩 𝟐𝟎𝟐𝟒-04-19-29 - Terbe Julianna 3/4, Gaál Zsóka 2,5/4, Hoang Thanh Trang 2/4, - A IV. forduló eredményeivel és az V. forduló párosításával
       A részletes eredményeket ITT találod!     Egy bravúros győzelem, három döntetlen és két vereség a negyedik forduló magyar mérlege - Terbe Julianna szépségdíjas partiban sötét színnel játszva verte el a startlista első, nemzetközi-mesteri címmel bíró, 2459 élőpontos ukrán: Osmak Yuliiannat - A mi Juliannánk a magyar delegáció legeredményesebbjeként (3 pontos) várja a folytatást  - Döntetlent ért el Gaál Zsóka (2,5 pont), ő a második legeredményesebb magyar - Remizett még: Terbe Zsuzsanna és Iván-Gál Hanna, mindketten 2300 feletti élősekkel - Hoang Thanh Trang és Szente Varga Fruzsina vesztesként állt fel a tábla mellől, utóbbi nyertállást packázott el - Viszlát holnap az ötödik fordulóban - Jó drukkolást! Jó szórakozást! Hajrá magyarok!.
Tommy autosport
Martins Sesks Rally1-es Forddal fog versenyezni!
Egy nappal a Horvát rally világbajnoki futam után robbant a bombahír, hogy a 24 éves lett Martins Sesks az idén nyáron két WRC futamon is az M-Sport csapat Ford Puma Rally1-es autójával fog versenyezni.