Suarez kihagyta Evrát a kézfogáskor

2012.02.11. 16:44 -

Azt már megszokhattuk, hogy a magyar Parlamentben díjátadásokkor nem mindig találkoznak a kezek. A sportpályákon ez merőben szokatlan, a Barcelona-játékosok még akkor is kezet fognak reálosokkal, ha azok szétrúgták őket. A liverpooli Suárez viszont nem felejt, egyszerűen nem fogott kezet a manchesteri Evrával, ha már miatta tiltották el.

Suárezt nyolc mérkőzésre tiltották el, mert állítólag leniggerezte Evrát egy meccs közben. A szombati meccs jó alkalom lett volna, hogy a két fél megbékéljen egymással, de Suárez inkább szította a hangulatot.

A meccs előtt a szokásoknak megfelelően a két csapat tagjai egymással kezet fogtak, a liverpooli azonban egyszerűen kihagyta Evrát, és csak a mellette állónak nyújtotta jobbját. Hiába kapadozott érte a felbőszült Evra.

A meccs végén az öltözőbe menet Evra folyamatosan és igen teátrális lendítésekkel ünnepeltette magát, két kört is futott. Dodd bíró végig kontroll alatt tartotta kettőjüket, amikor találkozhattak volna, ő tolta el a csatár közeléből, megelőzve, hogy nagyob baj legyen.

Minden idők

Szénné égették a korábban az ellenfelet alázó franciát
Az U21-es monacói már az Eb-t ünnepelte a góljával, de a svédek az utolsó pillanatban visszavágtak.

Shopline

  • Halhatatlan szerelem
    Müller Péter: Halhatatlan szerelem Ár: 3800 Ft − 15% Kedvezményes ár: 3230 Ft
  • Máglya
    Dragomán György: Máglya Ár: 3990 Ft − 15% Kedvezményes ár: 3392 Ft
  • A nő
    Palya Bea: A nő Kedvezményes ár: 2990 Ft

Travelo utazási ajánlatok