A magyarok ellen készülnek a szlovák férfi kézisek

2009. június 9., kedd 15:38

Gőzerővel készül Galgócon (Hlohovec) a szlovák férfi kézilabda-válogatott a magyarok elleni szerdai, szombathelyi Európa-bajnoki selejtezőre. Heister Zoltán szövetségi kapitány válogatottja számára létfontosságú a vasi megyeszékhelyen a győzelem kivívása, mivel csak így maradhat életben továbbjutási esélye.

A csapat szombaton még Szlovénia csapatával játszott felkészülési meccset Ljubljanában, melyet a hazai nyertek 38-28-ra, és azóta csatlakozott a kerethez a németeknél játszó triójuk: a kisebb sérüléssel bajlódó Daniel Valo (MT Melsungen), Juraj Niznan (Tuspo Obernburg, II. osztály), valamint Szűcs Csaba is, aki éppen a napokban kötelezte el magát a HSG Nordhorn gárdájától a TV Grosswallstadthoz.

Ami még lényegesebb információ, hogy a spanyol Ademar León játékosa, Martin Stranovsky is ott van a keretben, igaz, az ő játéka még korántsem vehető száz százalékra, mivel a Szlovénia elleni találkozón megsérült.

"Még nem teljesen egészséges, de van arra esély, hogy velünk tart Magyarországra" - fogalmazott Heister, aki csapatával már kedd délután útra kelt Szombathelyre. (MTI)

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Kuba
    Kuba Körutazás és üdülés, 137400 Ft / fő / 6 éjtől
  • Hévízi szállások
    Hévízi szállások Wellness, kikapcsolódás az egész családnak. 6415 Ft / fő / éjtől
  • Utazás biztonságban?
    Utazás biztonságban? Ne feledkezzen meg utasbiztosításáról! Kösse meg online 5 perc alatt itt!