Pálinger visszavonul, ETO-menedzser lesz

2012. február 23., csütörtök 09:18

A magyar válogatott, valamint a Győri Audi ETO KC kapusa már 2009-ben, a hároméves szerződésének aláírásakor jelezte: ha az majd lejár, nem kívánja meghosszabbítani.

palinger

Hivatalosan nem jelentette be visszavonulását, a szerdai sajtótájékoztatón sem tette, de ahogy a totalsport.hu utalt rá, nem titok, hogy nem kapusként marad a klub kötelékében.

„Pálinger már eddig is az elnökség tagja volt, el fogjuk búcsúztatni, de egyelőre még van bőven feladat előtte, elég csak a pénteki, dániai BL-meccsre gondolni, és azzal sem árulok el nagy újdonságot, hogy milyen kupával a kezében szeretné befejezni” – mondta az Indexnek Szilágyi Andrea a klub sajtókapcsolatokért felelős menedzsere.

Hozzátette, a konkrét feladatát egyelőre nem jelölték ki a Győrnél, de a női kézilabda Bajnokok Ligájának fejlesztését fogja megkapni, abba a folyamatba fog bekapcsolódni.

A fejlesztési koncepciót ugyanis a győri klubelnök, Kelecsényi Ernő dolgozta ki - a legjobb nyolc csapattal már többször tárgyalt is -, és a sorozatot szeretnék ugyanolyan rangossá tenni, mint a férfiakét. Névadó szponzor egyelőre nincs, négyes döntő a férfiaknál van, a nőknél oda-visszavágós a finálé.

Pálinger pár napja úgy nyilatkozott, óvodát szeretne, és azért hagyja abba 33 évesen, mert egyetemre szeretne járni és családot szeretne alapítani.

Minden idők

Szénné égették a korábban az ellenfelet alázó franciát
Az U21-es monacói már az Eb-t ünnepelte a góljával, de a svédek az utolsó pillanatban visszavágtak.

Shopline

  • Húszezer éjszaka
    D. Tóth Kriszta: Húszezer éjszaka Ár: 3990 Ft − 15% Kedvezményes ár: 3392 Ft
  • A fiú
    Jo Nesbo: A fiú Ár: 3980 Ft − 15% Kedvezményes ár: 3383 Ft
  • Boggie
    Csemer Boglárka: Boggie Kedvezményes ár: 2421 Ft

Travelo utazási ajánlatok