A Honvéd nyerte a budapesti futballrangadót

2011. szeptember 17., szombat 19:57

A Budapest Honvéd Danilo duplájával kétgólos győzelmet aratott a vendég Újpest felett az OTP Bank Liga kilencedik fordulójának szombati játéknapján.

Eleinte csak a pontrúgások jelentettek veszélyt mindkét oldalon, mert a csapatok jól megszervezték a védekezésüket. Az agilisabban támadó és gyorsabban kibontakozó Honvéd akciói aztán a huszadik perctől folyamatosan nyomás alatt tartották a vendégek kapuját. Fél óra elteltével az Újpest kijött a szorításból, támadólag lépett fel, de a továbbiakban is a kispestiek álltak közelebb a gólszerzéshez.

A fordulás után az Újpest letámadta a házigazdát, ám a vezetést nem tudta megszerezni. A kispestiek újra átvették a kezdeményezést, és egy tizenegyesből betaláltak. Kettőzött erővel vezette akcióit ezután a vendégcsapat, de a befejezéseknél rendre hibázott, a védelem viszont kinyílt, ezt pedig a Honvéd kihasználta. Az eseménydús, izgalmas második félidőben több gólt is lőhetett volna a házigazda.

OTP Bank Liga, 9. forduló

Budapest Honvéd FC - Újpest FC 2-0 (0-0)

Bozsik Stadion, 3000 néző, v.: Iványi

Gólszerző: Danilo (61., 71., az elsőt 11-esből)

Sárga lap: Horváth A. (43.), Debreceni (52.), Zelenka (63.), Botis (67.), Danilo (71.), illetve Dvorschák (12.), Tajthy (49.),

Honvéd: Kemenes - Lovric, Debreceni, Botis, Hajdú N. - Tchami, Zelenka, Horváth A. (Harmony, 69.), Hidi - Danilo (Ivancsics, 90.), Abass (Kostolani, 84.)

Újpest: Balajcza - Szokol, Dvorschák, Mihajlovic, Pollák - Simon K., Egerszegi (Balogh B., 68.), Tajthy, Barczi - Rajczi (Kovács D., 76.), Kabát

Minden idők

Szénné égették a korábban az ellenfelet alázó franciát
Az U21-es monacói már az Eb-t ünnepelte a góljával, de a svédek az utolsó pillanatban visszavágtak.

Shopline

  • A fiú
    Jo Nesbo: A fiú Ár: 3980 Ft − 15% Kedvezményes ár: 3383 Ft
  • Máglya
    Dragomán György: Máglya Ár: 3990 Ft − 15% Kedvezményes ár: 3392 Ft
  • Boggie
    Csemer Boglárka: Boggie Kedvezményes ár: 2421 Ft

Travelo utazási ajánlatok