A Milan csúnyán megverte a Juventust

2010. január 10., vasárnap 23:08
Egy teljesen széteső, motiválatlan csapatot győzött le a Milan, a Juventus egyetlen pillanatig sem veszélyeztette a vendégsikert. Az AC Milan 3-0-ra nyerte az olasz futballbajnokság 19. fordulójának rangadóját.

Az első félidőben sok hibával játszott mindkét csapat, a Juventus valamivel aktívabb volt, az első negyedóra végén adódott az első hazai helyzet, de különösebb veszélyt ez sem okozott, mint ahogy félóra játékig szinte semmi. Ekkor Felipe Melo óriási hibájából Alessandro Nesta szerzett vezetést. Az első félidő hátralévő részében a vendégek őrizték a vezetést.

A második félidő elején megpróbált javítani első félidei pocsék játékán a hazai csapat, de csak negyedóráig tartott a lendület. A Juventus ezután ugyanott folytatta, ahol az első játékrészben, ötlettelen, kapura teljesen veszélytelen futballal.

A Milan is ezt tette. Az addig rosszul futballozó Ronaldinho két gólt is lőtt, mindkettőt szöglet után. Előbb Pirlo beadását csúsztatta meg, amelybe De Ceglie feje is beleért, majd alig több mint negyedóra múlva egy újabb sarokrúgást lőtt a kapuba.

Ilyen megalázó vereséget a Juventus már régen szenvedett el. Nem az eredmény, hanem a mutatott játék miatt. A Milan úgy nyert, hogy különösebben meg sem erőltette magát. Ezzel az eredménnyel egyedül maradt versenyben a városi riválisával, az Interrel versenyben a bajnoki címért.

Ciro Ferrara vezetőedző kirúgása vélhetően napirenden lesz hétfőn.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Thaiföld
    Thaiföld Elbűvölő helyszínek, kirándulások, kalandok. 159900 Ft / fő / 6 éjtől
  • Málta
    Málta Látogasson el a lovagok szigetére! Ajánlatok 93900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Kínai körutazás
    Kínai körutazás Császárvárosok és Világörökségek 459000 Ft / fő / 13 éjtől