Maradona szerint nehéz riválisokat kapott Argentína a futball-vb-n

2009. december 9., szerda 10:11 |

A helyi sajtó általános vélekedésével szemben Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem találja igazán kedvezőnek csapata sorsolását a jövő évi világbajnokságra.

„Verhetőek? Akik ezt mondják, vegyék fel a szövetségben a mezüket, aztán majd meglátjuk, hogy ellenfeleink legyőzhetők-e” – ironizált az 1986-ban játékosként világbajnok szakvezető a megjelent kommentárokra reagálva. Az argentin válogatott a múlt pénteken Nigéria, a Koreai Köztársaság és Görögország alakulatával került egy csoportba. Maradona, akit egy trágár megnyilvánulása miatt január 15-ig minden, a futballal kapcsolatos tevékenységtől eltiltott a nemzetközi szövetség (FIFA), nem vett részt a fokvárosi ceremónián. Közvetlenül a sorsolás után úgy foglalt állást, hogy egyik ellenfél sem lehet gyenge, mivel a vb-n a legjobb csapatok vesznek részt.

Minden idők

Az NB II.-es műesése Robbenét is veri
Felháborító, hogy a kaposvári játékos alakítása nem került be az év műesése jelöltek közé.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Foglalja le szállását azonnal
    Foglalja le szállását azonnal Elutazna a hétvégére, de nincs türelme kivárni a szálláshely ajánlatát? Most összeszedtük a szerintünk legjobb szálláshelyeket, ahol pár kattintással lefoglalhatja szobáját.
  • Autóbérlés online
    Autóbérlés online Magas minőség, kedvező árak - bérautó foglalás diszkont áron!
  • Utazzon Szép-kártyával!
    Utazzon Szép-kártyával! Egy kis lazítás ősszel, télen - belföldi kiruccanás. Foglaljon szállást!