Abramovics a Chelsea-nél tartaná Hiddinket

2009. február 27., péntek 12:39 |

Továbbra is folyamatosak a találgatások Guus Hiddink, a Chelsea februárban kinevezett vezetőedzőjének jövője körül. A holland szakember, aki az orosz válogatott szövetségi kapitánya is egyben, a szezon végéig írt alá a londoni klubhoz. De a hírek szerint a klubtulajdonos, Roman Abramovics hosszabb távon is Hiddinket képzeli el a Chelsea kispadjára. A Daily Mirror arról számolt be pénteken, hogy esetleg Dick Advocaat, a Husztit is foglalkoztató Zenit edzője veheti át az orosz válogatott irányítását Hiddinktől, aki így a következő szezont is a Chelsea kispadján kezdené.

Hiddink korábban többször is nyilatkozta, hogy nem akar távozni az orosz válogatott éléről, továbbá azt is megemlítette, hogy a 2010-es világbajnokság után várhatóan befejezi edzői pályafutását. A 62 éves holland szakemberrel már két kulcsfontosságú győzelmet aratott a Chelsea, hiszen a bajnokságban a közvetlen rivális Aston Villát, míg a Bajnokok Ligájában a Juventust verték egyaránt 1-0-ra.

Minden idők

Szénné égették a korábban az ellenfelet alázó franciát
Az U21-es monacói már az Eb-t ünnepelte a góljával, de a svédek az utolsó pillanatban visszavágtak.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • 3 éve gyerkjáték az utazás
    3 éve gyerkjáték az utazás Három éves a Travelo Magazin, ennek örömére olvasóink most wellnesz hétvégéket nyerhetnek magyarországi négycsillagos hotelekbe.
  • Utazzon Szép-kártyával!
    Utazzon Szép-kártyával! Egy kis lazítás ősszel, télen - belföldi kiruccanás. Foglaljon szállást!
  • Varázslatos Dubaj
    Varázslatos Dubaj Pihenés felsőfokon, luxus - töltsön el itt egy kényeztető hetet! 132990 Ft / fő / 7 éjtől