A 2. félidő végén már csak imádkoztunk

2012. április 25., szerda 10:35

Guardiola, a Barcelona edzője nem tudja, mit mondjon a játékosainak a 2-2-re végződő, szerdai BL-elődöntő után, amivel csapata nem jutott a döntőbe. Messit nem hibáztatja, vele jutottak el idáig. Ez nem az ő szezonjuk volt, nem lehet mindent megnyerni.

„Kivételes 180 percet játszottunk, de ezek szerint most nem rajtunk volt a sor. A következő napokban beszélni fogok Sandro Rosell elnökkel, eldöntjük, mi a legjobb a klubnak" - kezdte Guardiola a meccs utáni értékelést.

„Szomorú vagyok, mindent megtettünk, hogy bejussunk a döntőbe. Gratulálni kell a Chelsea-nek a védekezéséért, hibáztunk, mert nem lőttünk gólt. Nagy kár volt Ramires találatáért. A második félidő végén már csak imádkoztunk, hátha találunk egy gólt, de nem sikerült. Vannak dolgok, amik elúsznak, csak az marad, hogy gratuláljunk a Chelsea-nek ezért a teljesítményért."

A tizenegyest hibázó, végig gyengén, pontatlanul játszó Messit megvédte. „Neki köszönhetjük, hogy idáig eljutottunk. Nyilván lesz most pár rossz órája, de ezért szép ez a sportág. Néha örülsz, néha viszont ennek az állapotnak is be kell következnie."

„Nem tudom, mit mondjak a csapatomnak, nem tudom, mit csináltak rosszul. Mindent megtettünk a győzelemért, de ez nem a mi meccsünk, nem a mi évünk volt. Mindig hagyni fogom a játékosaimat támadni és támadni. Minden nem lehet a tiéd."

Minden idők

Ezzel a lövéssel világhírű lehet az Újpest kongói csatára
Tshibuabua rádőlt, lendített, a többit látni kell.

Shopline

  • A beavatott
    Veronica Roth: A beavatott Ár: 2990 Ft − 15% Kedvezményes ár: 2542 Ft
  • Csókolom a kezét
    Szegedy-Maszák Marianne: Csókolom a kezét Ár: 3990 Ft − 20% Kedvezményes ár: 3192 Ft
  • Boggie
    Csemer Boglárka: Boggie Kedvezményes ár: 2331 Ft

Travelo utazási ajánlatok