Barcelona–Milan 3-1, Bayern–Marseille 2-0

rss Percről percre 2012. 04. 03.

A katalánok és a németek is magabiztosan jutottak a Bajnokok Ligája elődöntőjébe.
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!

Barcelona–AC Milan

Barcelona: Victor Valdés – Daniel Alves, Piqué, Puyol, Fábregas, Xavi, Iniesta, Mascherano, Busquets, Messi, Cuenca. Cserék: Pinto, Thiago, Keita, Adriano, Alexis, Pedro, Tello.

Milan: Abbiati – Mexes, Nesta, Abate, Antonini, Seedorf, Nocerino, Ambrosini, Boateng, Ibrahimovic, Robinho. Cserék: Amelia, Bonera, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Pato, López.

Bayern München–Marseille

Bayern: Neuer – Boateng, Lahm, Badstuber, Ribéry, Alaba, Gustavo, Kroos, Tyimoscsuk, Olic, Müller. Cserék: Butt, Rafinha, Contento, Robben, Pranjic, Petersen, Gomez.

Marseille: Mandanda – Azpilicueta, N'Koulou, Morel, Fanni, Cheyrou, Mbia, Brandao, Rémy, A. Ayew, Valbuena. Cserék: Andrade, Traoré, Sabo, Kaboré, Amalfitano, Gignac, J. Ayew.

A Barca nyolc éve verte legutóbb a Milant

A Barca 2004-ben verte meg legutóbb otthon a Milant, Ronaldinho lőtte a győztes gólt. Azóta volt egy 0-0 2006-ban és a múlt szeptemberi 2-2. Előbbi most hosszabbításhoz, utóbbi olasz továbbjutáshoz vezetne.

A 0-0 után a Barcelona eddig mindig továbbjutott

A Barcelona a BL-ben és a BEK-ben ha 0-0-t játszott az első meccsen idegenben, a visszavágón mindig továbbment. Legutóbb 2006-ban volt ilyen, a Benfica ellen 2-0 lett a Nou Campban.

Olyan négy éve nem volt, hogy katalánok gól nélkül essenek ki

Legutóbb négy éve fordult elő, hogy a Barcelona oda-visszavágós BL-párharcok egyik meccsén se rúgjon gólt: 2008-ban Barca-MU 0-0 és MU-Barca 1-0, az angolok mentek a döntőbe.

Ötször még sosem jutott egymás után senki a BL-elődöntőbe

A Barca lehet az első csapat a BL-ben, amely zsinórban ötször jut be az elődöntőbe.

Pato is a keretben

A Milan keretében újabb hosszú sérülés után ismét ott van Pato, aki fél éve ugyanitt, a 2-2-es csoportmeccsen már az első percben betalált.

A Barcelona nyolc éve nem vert olasz csapatot a BL-ben

A Milannak jó az iksz, a Barcának nyernie kell a BL-elődöntőhöz, de otthon 8 éve nem győzte le az olaszokat. A Bayern 2-0-ról indul otthon. Online.

A Marseille

Kezdte a meccset. Olic egyből egy nagy lövéssel kezdett.

Alexis helyett Cuenca kezd a Barcelonában

A csatár kimaradt kisebb sérülés vagy taktikai döntés miatt.

A Barca kezdte a meccset

A Barca túlélte az első percet, szeptemberben a csoportmeccsen Pato már 60 mp-en belül betalált.

Iniestáé az első lövés

Remek kényszerítő a 16-oson, de aztán valahogy eltörte a labdát, ami az alapvonalig is alig jutott el, ráadásul hat méterrel mellé ment.

Ibrahimovic-helyzet a 4. percben

A svéd balösszekötőben belépett a 16-osra, de Piqué valahogy becsúszva utolérte, és a labda kigurult. A katalán se a labdát, se Ibrát nem érte el, a csatár kvázi lyukat rúgott.

A Marseille lőtt először kapura

Rémy próbálkozott, de Neuer fogta.

Messi két ziccert hibázott már az első 10 percben

A Barca végigvitt egy kontrát, ami abból állt, hogy Messi megkapta a felezővonalnál a labdát, elment a tizenhatosig, két védőt elhúzott balra, majd Abbiati kezébe lőtt. A második sokkal nagyobb volt, jobb oldali beadást Fabregas dropból átívelt az egész védelmen, Messi az ötösön levette, de ahelyett, hogy szétlőtte volna a kaput, jobbal mellé helyezett.

Megint a Marseille

Az első igazán komoly helyzet a franciáké, Cheyrou beadását Neuer lábbal tisztázta.

Vezet a Bayern

Ribéry vitte be a 16-oson belülre, a jobb oldalról tette középre, Olic pedig becsúszva lőtt a kapuba. Hosszabbítás most már biztosan nem lesz. A Bayern összesítésben 3-0-ra vezet.


Bayern Munich 1-0 Marseille by fasthighlights-2012

13. perc, vezet a Barcelona

Messi a félpályáról indult, elsprintelt az ötösig, de teljesen érthetetlen módon visszagurított Fabregasnak, de rosszul. Át kellett venni, a védők visszaértek, szereltek, de pont Messi felé, aki átvette a labdát, és a messziről csúszó Antonini lába elkaszálta. Véletlen fault volt, az olasz visszahúzta a labdát, de a lendület az egész testét továbbvitte a füvön. A büntetőt Messi a jobb alsóba helyezte.


Barcelona 1-0 AC Milan by goalsarena2012-3

Puyol centikkel maradt le egy szögletről

A gól után a Milannál volt a labda többnyire, de egy szöglet után az ötös túlsarkára jött a labda, az érkező Puyol becsúszva maradt le róla centikkel.

Nincs jó idő Münchenben

Szakad az eső.

A gól óta a Marseille próbálkozik

Előbb M'Biának volt lehetősége, majd Brandao a 23. percben lőtt mellé.

Dani Alves 11-est csinált, de nem vitte el

A jobbhátvéd megverte Antoninit, Nesta visszajött segíteni, a két védő összezárt, a brazil nem esett el, átküzdötte magát rajtuk, de a labdát már nem érte el. Büntetőt reklamált, de mivel el sem esett, ezt nehezen kaphatta volna meg. (26. p.)

Kroos nagy lövése

Mandanda és kapufa hárított.

Egyenlít a Milan a 32.-ben

Robinho kevergetett a Barca-térfél közepén, remek visszacselt csinált, ketten se tudták szerelni. Megjátszotta Zlatant, aki laposan jobbösszekötőben kiugratta Nocerinót, a középpályás belépett a 16-osra, és a hosszú alsóba gurított. Les nem lehetett, Mascherano hat méterre beragadt.


Barcelona 1-1 AC Milan by goalsarena2012-3

A Bayern már 2-0-ra vezet

Ribéry tette Alaba elé, aki a bal oldalról lőtte középte, Ivica Olic pedig négy méterről tette a kapuba. Ezzel gyakorlatilag minden eldőlt. A Bayern ott lesz az elődöntőben.


Bayern Munich 2-0 Marseille by fasthighlights-2012

Cserélt a Bayern

Thomas Müller helyére, aki valószínűleg megsérült, Rafinha állt be.

Újra vezet a Barcelona, újra büntetőből

Szöglet után Nesta rángatta Busquets mezét, végül le is rántotta, miközben repült be a labda. A bíró fújt, és 11-est ítélt. Messi most a bal alsót lőtte ki, Abbiatinak ezúttal nem volt esélye, a másik oldalra ment. 2-1 a 40.-ben.


Barcelona 2-1 AC Milan by goalsarena2012-3

Szünet Münchenben

A Bayern München 2-0-ra vezet az Olympique Marseille ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján. Az első meccset is a bajorok nyerték, 2-0-ra, így már 4-0-ra vezetnek összesítésben.

A Bayern folytatja

A Marseille viszont cserélt. Valbuena helyett Amalfitano állt be.

Zlatan elesett a büntetőterületen belül

Mascherano csúszott, se labdát, se embert nem talált, a bíró nem adott büntetőt. A másik oldalon Xavi lőtt centikkel mellé szabadrúgásból. A Barca-védelem bizonytalan, Puyol adta el a labdát, de Ibrahimovic elől sikerült szögletre menteni. A Milané a 2. félidő első öt perce.


Minden idők

Az NB II.-es műesése Robbenét is veri
Felháborító, hogy a kaposvári játékos alakítása nem került be az év műesése jelöltek közé.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok