Raúl a sötét oldalon járt

2010. március 12., péntek 15:09 |
Még a csapatkapitány is elvesztette a fejét a Real Madrid kiesésekor, korrekt múltja menthette csak meg a piros laptól.

Talán a legsportszerűbb futballista a világon Raúl Gonzales Blanco, a Real Madrid csapatkapitánya, gólrekordere, egyik legjobbja, akit bő 15 éves karrierje alatt még nem állítottak ki.

Sárga lapot is csak elvétve kapott eddig, de a szerdai, Lyon elleni BL-kiesésen elszállt az agya. Ezt legalábbis nehéz megmagyarázni:

Korábban sosem csinált hasonlót, egyet sem rúgott senkibe, földön fekvőt végképp nem próbált eltalálni, efféle fenyegetést sem láttunk tőle soha.

Valószínűleg volt előzménye az esetnek, Crist nem kell félteni, fekve megbróbált visszarúgni, de a realos csak a bíró nagy jóindulatának és tiszta múltjának köszönheti, hogy nem kapott pirosat.

Más klasszisok is begőzöltek néha, Beckhamnek, Zidane-nak rekord mennyiségű piros lapja van, de az abszolút korrektnek tartott Dennis Bergkamp is taposott meg ellenfelet.

Raúl csak csere volt szerdán is - Pellegrini edző alig játszatja -, tehetetlenül kellett néznie közel 80 percig, ahogy klubja sorozatban hatodszor búcsúzik a BL-től már a tizenhat között, de beállása után is csak rugdosódására lehet emlékezni.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Őszi szüneti pihenés
    Őszi szüneti pihenés Családi programok, wellness pihenés. Szállások 5550 Ft / fő / éjtől
  • Kuba
    Kuba Körutazás és üdülés, 137400 Ft / fő / 6 éjtől
  • Thaiföld
    Thaiföld Elbűvölő helyszínek, kirándulások, kalandok. 159900 Ft / fő / 6 éjtől