A 90. percben veszített pontokat a Pool

2010. január 16., szombat 16:16
A tartalékos Liverpool gyenge játékkal is vezetni tudott a Stoke otthonában a Premier League 22. fordulójában, de a hazaiak a 90. percben egyenlítettek. A Liverpool legjobbjai nélkül is nyerhetett volna, de Dirk Kuyt fejese a 96. percben a kapufát találta el.

A gyenge formában levő Liverpool Steven Gerrard, Fernando Torres és Josszi Benajun nélkül élvezhetetlen első félidőt produkált a Stoke otthonában, a szünet előtt a világon semmi nem történt a pályán.

A második félidőre sem pörgött fel igazán a játék, de a Liverpool Thomas Sörensen kapus hibájából megszerezte a vezetést. A kapus egy élesen becsavart szabadrúgást öklözni próbált (talán meg is foghatta volna), de rosszul találta el, és az érkező Kirgiakosz a hálóba sodorta a labdát.

A gól után érthetően feljebb kapcsolt a Stoke, és be is szorította a Liverpoolt, Pepe Reina az utolsó fél órában legalább tíz beívelést ártalmatlanított, de az utolsó percek megint nem hoztak szerencsét a liverpooliaknak. Egy szögletnél két fejpárbajt is elveszítettek a vendégvédők, a visszafejelt labdát egy másik középhátvéd, Robert Huth közelről a kapuba pofozta.

A Liverpool mégis kis híján megnyerte a meccset, a 96. percben egy szép támadás végén Dirk Kuyt érkezett középen jól, de a Liverpoolt annyira elhagyta a szerencséje, hogy a holland támadó ajtó-ablak helyzetben kapufát fejelt.

A Liverpool a 7., a Stoke a 10. helyen áll a Premier League-ben. A PL-forduló szombaton hét meccsel folytatódik.

Minden idők

Már most megvan a szezon legjobb öngólja
A svájci bajnokság első fordulójában Milan Gajics bombázott húsz méterről saját kapujába.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Nyaralt már Sóstógyógyfürdőn?
    Nyaralt már Sóstógyógyfürdőn? Mutatjuk, hogyan lett egy kádkabinos népfürdőből hazánk egyik legklasszabb fürdőhelye. (x)
  • India
    India Kalandok, körutazás - ne hagyja ki! 169 000 Ft / fő / 6 éjtől
  • Izrael
    Izrael Körutak, zarándoklat, barangolás. 187 060 Ft / fő / 7 éjtől.