15 éves gyerek bőrözte be Rooneyt

2009. február 19., csütörtök 07:51 |
Az MU-klasszis csapattársa, Rio Ferdinand teli szájjal röhögött, amikor barátját egy reklámfilm forgatásán megszégyenítette a tinédzser. Ráadásul kétszer.

Köténnyel alázta meg Wayne Rooneyt egy gyerek a legújabb Nike-reklám forgatásakor. Az internetre fölkerült az esetről készült vágott és vágatlan változat, amelyen egy 15 éves amatőr bebőrözi a Manchester United futballsztárját.

A klip a kispályás focit népszerűsíti, ahol a leggyakoribb az ellenfél megszégyenítése a finom, de annál lehengerlőbb mozdulattal.

Rooney csapattársa, Rio Ferdinand, aki bírót alakít a reklámban, nem is tudta visszafogni magát, üvöltött a nevetéstől, és nagyot pacsizott a sráccal. A mozdulat a végső, televízióban sugárzott változatba is belekerült, sőt, ez lett a csattanója.

Az ismeretlen fiú ráadásul nem egyszer, hanem kétszer vitte el szőrben a labdát a 23 éves profi mellett, a kamera arról lemaradt, amikor a forgatás előtti bemelegítésnél először csinálta meg. A The Sun szerint kvázi fogadtak, hogy újra nem tudja megcsinálni, de élesben megint sikerült.

A csel nem is volt haszontalan, az ifjú tehetség utána nagy gólt rúgott a bal felső sarokba.

Minden idők

Az NB II.-es műesése Robbenét is veri
Felháborító, hogy a kaposvári játékos alakítása nem került be az év műesése jelöltek közé.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok