Sport

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 14:00 - 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧 𝐖𝐨𝐦𝐞𝐧❜𝐬 𝐂𝐡𝐞𝐬𝐬 𝐂𝐡𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐬𝐡𝐢𝐩 𝟐𝟎𝟐𝟒-04-19-29 - Terbe Julianna 3,5/5, Gaál Zsóka 3,5/5, Hoang Thanh Trang 3/5, - Az V. forduló eredményeivel és a VI. forduló párosításával
       A részletes eredményeket ITT találod!     Félidejéhez és a pihenőnapjához érkezett a 2024-ik évi rodoszi női SAKK Európa-bajnokság - Éppen annyi forduló van mögöttünk, mint amennyi előttünk - Lányaink a harmadik-negyedik és az ötödik pontcsoportban foglalnak helyet - Ketten 3,5 pontosok, ketten 3, ketten 2,5 pontnál tartanak - ugrásra készek az előrelépésre - Két különös eredményre, két figyelmet érdemlő személyre hívom fel blog-látogatóim figyelmét: Az egyik egy kilenc éves angol kislány: Sivanandan Bodhana aki eddig 47 élőpontot szerzett és tegnap egy hatórás 131 lépéses partiban vesztett női nagymester ellenfelével szemben - tessék megjegyezni a nevét - A másik a jelenleg hármas holtversenyben élen álló 15 éves ukrán tinédzser: WCM Piddubna Bozhena, a rajtlista 134-ik tini eddig 154!! élőpontot kaszált - Kívánok versenyzőinknek jó játékot - a nézőknek: Jó szurkolást! Jó szórakozást!.
RallyeDream
Miskolc Rally 2024, 2. forduló eredményei
A rallysimfans szervezésében és a SMARTZILLA által támogatott Magyar Virtuális Rally Bajnokság második fordulója Miskolcon került megrendezésre.