Valujev puszta kézzel vadászik vaddisznóra

2011. szeptember 14., szerda 11:42

Miután két éve, az angol David Haye ellen elveszítette a WBA világbajnoki címét - ez volt a második veresége - az orosz Nyikolaj Valujev egyetlen meccsen sem bokszolt.

A 213 centis, 145 kilós Keleti Szörnyeteg neve párszor előkerült, de realitása nem volt annak, hogy valamelyik Klicskóval összemérhesse az erejét.

A karrierje most elsősorban a decemberi orosz parlamenti választásoktól függ, mert Putyin pártjának az egyik jelöltje lett az öklöző.

A hétvégén azonban Moszkvától három órányi repülőútra az egyik szenvedélyének hódol: puszta kézzel fog vaddisznóra vadászni. Kuzbass környékén arról beszélnek, hogy van az erdőben egy három méteres szőrös vadállat.

„Mitől lenne bennem félelem? Csak az izgat, tényleg történik-e itt valami különleges, tényleg ad-e valami újat a Jeti” – mondta a Bildnek Valujev.

Minden idők

Az NB II.-es műesése Robbenét is veri
Felháborító, hogy a kaposvári játékos alakítása nem került be az év műesése jelöltek közé.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • India és az Aranyháromszög
    India és az Aranyháromszög http://szallas.travelo.hu/india&utm_source=sportgeza&utm_medium=cikk&utm_campaign=india
  • Utazzon a napsütésbe!
    Utazzon a napsütésbe! Tengerparti nyaralás repülőjeggyel Balira, Thaiföldre, Vietnamba, Szingapúrba és Malajziába.
  • Foglalja le szállását azonnal
    Foglalja le szállását azonnal Elutazna a hétvégére, de nincs türelme kivárni a szálláshely ajánlatát? Most összeszedtük a szerintünk legjobb szálláshelyeket, ahol pár kattintással lefoglalhatja szobáját.