Bem epó

Őrült tempóban vetkőzik a bajszos NDK-s úszónő

2008 augusztus 23., 13:34 Módosítva: 2015.05.21 04:33

Én, pont én, Ulrike-Gudrun Spritzemeister, a fura tablettákon bajuszt növesztett kelet-német úszónő, annyira kiborultam a doppingolást körülvevő képmutatáson, hogy elhatároztam, minden újabb doppinghírre ledobok egy ruhadarabot magamról. Biztosíthatok mindenkit, hogy a látvány rondább lesz egy első osztályon az olimpiára utazó szocialista politikusnál is!

Tegnap az olimpiai faluban hajnalig mulattam a fickós jamaikai génsebészekkel, így csak most reagálok - a mellszőrzetem helyére beültetett vértranszfúziós tasakok megmutatásával - arra, hogy doppingvétség miatt elvették az ukrán Ludmilla Blonszka hétpróbában szerzett ezüstérmét. Ludmilla, aki 2005-ben töltötte le két éves doppingbüntetését, ezúttal metiltesztoszteront vett be szójatej helyett.

Tovább

Lance Armstrongnak nem is volt hererákja?

2008 augusztus 22., 15:12 Módosítva: 2015.05.21 04:34
3

Tuti, hogy sokan nem látták, ezért belinkelem ide a Futóblog egyik - sz szoros értelmében szenzációs - posztját. Winkler "Totalcar" Róbert kocogás közben meginterjúvolta Kropkó Pétert, a leghíresebb magyar triatlonost. A kőkemény hárompróbás sok más meleltt arról beszél az interjúban, hogy Lance Armstrong szuperkerékpáros hererákja és hereeltávolítása egyszerűen hazugság, a sportolót rosszul géndoppingolták, a műtéttel ezt kellett korrigálni. Kropkó szerint a géndoppingolás ebben az esetben azt jelentette, hogy el nem fáradó izomszövetet növeszettek a sportoló különböző testrészein, de a belső combizomnál a dolog nem sikerült és sejtburjánzás keletkezett.

Tuti, hogy nem nyerünk egy aranyat sem

2008 augusztus 21., 17:17 Módosítva: 2015.05.21 04:41

Kimondta már magában, a tükör előtt próbálgatva, vagy egy üres szobában edzve, hogy "Magyarország nem nyert aranyérmet, pedig Új-Zéland és Grúzia is már hármat, egyet meg olyanok is, mint Panama, Tunézia és Azerbajdzsán"? Lehet, hogy ki kellett volna. Gyakorlásképpen képzelje el a síró Kovács Katit, és hamar meglesz a feladathoz ideális lelkiállapot.

Tovább

Michael Phelps sperma korában

2008 augusztus 21., 16:20 Módosítva: 2015.05.21 04:41
5
phelps

Pompás karikatúra terjed mailben, sokat nem akarok hozzáfűzni, aki akar, mosolyogjon.

Tiltakozásból vetkőzni kezd a bajszos német úszónő

2008 augusztus 20., 06:39 Módosítva: 2015.05.21 04:50

Elég volt. Gondolhatják, kedves olvasók, hogy pont nekem, az egykori NDK-s versenyzőnek nem lehet meghökkentőt mondani doppingtémában, de tegnap megfordult velem a vértranszfúziós állomás, amikor Minosz Kiriakunak, a görög olimpiai bizottság elnökének a nyilatkozatát olvastam.

kozvetito csaj 01 450
Tovább

Megdöbbentő taktika: nem doppingoltak a magyar horgásznők

2008 augusztus 19., 11:22 Módosítva: 2015.05.21 04:50

Miközben az olimpián hajrájába fordult a vegyi sportok szpartakiádja, a magyar atléták egy garantáltan doppingmentes sportágban gigasikert értek el. Világbajnok lett ugyanis a magyar női horgászválogatott a Szolnokon megtartott viadalon, egyéniben meg bronzot nyert Rimer Noémi, a győztessel azonos pontszámmal.

Tovább

Szenzációs interjú az amerikai olimpikonok doppingkereskedőjével

2008 augusztus 13., 12:20 Módosítva: 2015.05.21 05:04
2

Az utóbbi hónapok legérdekesebb cikke jelent meg a zona.hu-n, egy interjú a mexikói Ángel Herediával, a leghíresebb amerikai sportolók doppingszálltó-tanácsadójával. A két éves bújkálás után elkapott dealer, aki a szakmában elvárhatónál sokkal jobban ért a szerek hatásmechanizmusához, egészen dermesztő dolgokat mesél el. Az alap, hogy minden, MINDEN élsportoló doppingol, az úszók és az atléták különösen. De az is kiderül, hogy Herediának van vagy 20 olyan szere, amit a tesztek nem mutatnak ki, aztán elmeséli, hogy miért művészet a teljestményfokozás és hogy milyen koktéllal szúrta a férje Marion Jonest.

Az év pofátlan hazugsága a cáparuházás

2008 augusztus 11., 10:43 Módosítva: 2015.05.21 05:14

Szegény hülye bringások miért nem találnak ki egy újfajta majomruhát?

Tudta-e Ön, hogy a majom azért tud olyan gyorsan biciklizni, mert speciális bundája, a lazán libbenő, ugyanakkor egyedien lapos felszínű szőrszálakkal olyan nanoturbulenciákat okoz, ami szinte "megvajazza" a levegőt? Egy megfelelően bundás majom emiatt száz méteren 2-8 tizedet ver a nyúzott majomra, pedig az avatatlan szemlélő azt hihetné, hogy a síma, nyálkás testfelület sokkal jobban hasít.

Na, legalább ekkora baromság, amivel az úszók próbálják megetetni a világot. Elhiszem én, hogy a cáparuha sokat segít, miért ne tenné, hiszen kiskorában ministrált, utána elment szociális munkásnak, de az zicher, hogy semmilyen ruha nem javítja 3-4-5 másodperccel egy sportoló legjobb idejét. A cáparuha az úszók vízhajtója, amivel egyszerűen leplezni próbálják a háttérben folyó brutális kokszolást. Nem is ez a furcsa, ez inkább evidens, a meglepő az, hogy a világ milyen jámbor tuskóként veszi be a nyilvánvaló hazugságot.

Amióta az a székely népfelkelő bácsika a vízaknai csata előtt odahozta a kendőbe kötött, házi speedet, másképp gondolkodom a doppingolásról. Ez is olyan drogozás, mint a többi. Ha akkora tömegek igénylik, akkor teljesen felesleges tiltani, hiszen egyfelől úgysem sikerül, másfelől értelme sincs.

Tovább

Egy kis olvasnivaló kokszmániásoknak

2008 augusztus 9., 11:53 Módosítva: 2015.05.21 05:22

Igen jó az olimpiai doppingtermés, egy görög atlétát most küldtek haza, az oroszok tömegestül buknak meg, úgy tűnik, csak a mókásan felpumpált úszók - ez most nekem is fáj - úsznak meg mindent, Íme egy kis válogatás az utóbbi napok doppingos cikkeiből, mintegy bemelegítésnek.


Tasszisz Guszisz bukott meg

Újabb orosz futó doppingolt

Andrea Cassara tőrvívót kiutálták az olaszok


Negatív az eddigi 65 doppingteszt Pekingben

Phelps: Nehéz lesz 8 aranyat nyerni

Alain Bernard kibukott a doppingellenőrzésen

Dopping miatt elvették az amerikai váltó sydneyi aranyát


Ha a gazdag doppingol, nem lehet megfogni


Itt meg még egy rakás teljesítménynövelő doppingcikk a keresőből

Színre lép Bem Epó, az öreg doppingkazán

2008 augusztus 9., 11:36 Módosítva: 2015.05.21 05:22
2

Drága olvasók,

kozvetito bemepo uj

Nézzenek rá a minden gátláson túllépett, viccesre kokszolt úszómezőnyre, pörgessék át az utóbbi pár hét hírtermését, és mindenki előtt nyilvánvaló lesz, hogy ez virtigli doppingolimpia lesz. Nem mintha különösebb baj lenne a dologgal: ha valaki csak egy 9,70-es száz méteren tud jól szórakozni, az ne fanyalogjon, hogy ilyemit csak hatalmas diótörő állkapoccsal, furán nagyra nőtt combbal és 51-es lábmérettel tudnak abszolválni a szórakoztatóipari szakemberek. No meg higgyék el: nekik mindig rosszabb lesz a pénisztöpörödés meg a harcsabajusznövés, mint nekünk az a bizonytalan, rossz érzés a tévé előtt, hogy az eredmények "nem egészen tiszták". Amúgy is, mit gondolnak, hogyan sikerülhetett volna Erdély megtisztítása a császári csapatoktól kortizon és vízhajtók nélkül?

Tovább